top of page

Sportfysiotherapie

Anker sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie
 

Wat is sportfysiotherapie?
Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut met een erkende
specialistische opleiding sportfysiotherapie. De sportfysiotherapeut heeft als doel het herstellen van functies, het voorkomen van
(sportgerelateerde) klachten en de verbetering van (sport)prestaties. Dit gebeurt door middel van advisering, begeleiding en training bij sporters, mensen met een chronische aandoening en andere doelgroepen, ongeacht leeftijd en andere persoonlijke omstandigheden.

Met welke klachten kunt u bij een sportfysiotherapeut terecht?
Een sportfysiotherapeut kan ingeschakeld worden om diverse redenen. De meest voorkomende reden is dat een sporter, recreatief of professioneel,een blessure opgelopen heeft. De sportfysiotherapeut kan in samenwerking met u de blessure genezen. Een andere reden voor sporters om naar een
sportfysiotherapeut te gaan is het krijgen van (trainings)advies.

Naast de sporters komen er ook mensen met een chronische aandoening, waarvan de kwaliteit van leven verbeterd kan worden door (meer) beweging en sport. De sportfysiotherapeut kijkt samen met u naar een passende sportbeoefening en adviseert u over de intensiteit en de frequentie waar u mee kunt beginnen.

Ook mensen die om diverse redenen lange tijd niet actief zijn geweest komen naar de sportfysiotherapeut om weer geactiveerd en gemotiveerd te worden om te bewegen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sportfysiotherapeute, Esther Keemink.

Bel 015-2140828 of mail naar esther@fysiotherapie-mcd.nl

Sportfysiotherapie Delft
bottom of page