top of page

Informatie

Beukenlaan

Onze praktijk heeft 2 locaties:

 

Hoofdlocatie: 

 

Fysiotherapie Medisch Centrum Delft
Beukenlaan 4K
Bel voor een afspraak: 015-2140828

 

De praktijk is te bereiken via het parkeerterrein van verpleeghuis 'De Bieslandhof'. Wanneer u de parkeerplaats oprijdt, gaat u om het verpleeghuis heen, de ingang van het Medisch Centrum bevindt zich om de hoek, halverwege het gebouw.

Tweede locatie:

 

Fitness & Health Club Delft

Papsouwselaan 291

Bel voor een afspraak: 015-2140828

 

Bij de Fitness & Health Club kunnen we als toevoeging op de therapie ook gebruik maken van alle faciliteiten van de fitnessruimte. Een abonnement is niet noodzakelijk wanneer u een afspraak met de fysiotherapeut heeft. 
 

Papsouwselaan
Over ons:

In het Medisch Centrum Delft bevindt zich al meer dan 10 jaar een fysiotherapiepraktijk met een team van ervaren fysiotherapeuten die zich inzetten om patiënten van de beste zorg te voorzien. Hiervoor wordt er intensief samengewerkt met artsen en verschillende instanties in de regio.

Fysiotherapie Medisch Centrum Delft kent vele specialisaties, zodat er altijd een passende behandeling is.

De praktijk op de Beukenlaan heeft een  oefenruimte met trainingsapparaten waar onder persoonlijke begeleiding van fysiotherapeuten kan worden getraind.

Op de Papsouwselaan hebben we zelfs de beschikking over een compleet ingerichte fitnesszaal.

U kunt bij fysiotherapie Medisch Centrum Delft terecht voor verschillende klachten. Voor iedere klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 

In het Medisch Centrum Delft zijn ook de volgende disciplines aanwezig:

Huisartsen, apotheek, oefentherapie Cesar, oefentherapie Mensendieck, haptonomie, osteopathie, psychologie, logopedie en tandartsen.

​​​​​​​​​

bottom of page