Zoeken
  • Susanne Guijt

Gebruik mondkapje bij Medisch Centrum Delft

Naar aanleiding van de landelijke strengere maatregelen maken wij vanaf deze week bij de behandeling van al onze cliënten gebruik van een mondkapje. Wij vragen al onze cliënten om ook een mondkapje te dragen tijdens de behandeling. Dit is in lijn met met het dringende advies van het kabinet om in publieke binnenruimten een mondmasker te dragen.


Overige Corona-gerelateerde maatregelen zijn niet gewijzigd. Wanneer u een van de volgende vragen met 'ja' moet beantwoorden, kunt u niet naar de praktijk komen en moet u uw afspraak afzeggen:


  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?

  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?


Indien u wel contact wilt met uw fysiotherapeut over uw behandeling, kunt u uw afspraak wel om laten zetten naar een video-belafspraak.
66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven