Zoeken
  • Susanne Guijt

Even voorstellen: Sophie Franken, onze bekkenfysiotherapeute

Bijgewerkt: 4 sep 2020Wij zijn erg trots onze nieuwe collega aan u voor te stellen: Sophie Franken. Vanaf 15 september zal zij bij ons starten als bekkenfysiotherapeute. Zij zal op dinsdagen en donderdagen aanwezig zijn op de Beukenlaan.Mijn naam is Sophie Franken en ik ben sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut. Toen ik begon met werken ben ik meteen gestart met de opleiding ZwangerFit. Daar werd mijn interesse in problematiek rondom het bekkengebied gewekt en besloot ik in 2012 te starten met de masteropleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Na 3 leerzame jaren en stages nam ik in 2015 mijn diploma in ontvangst en kon ik eindelijk zelfstandig het mooie vak van bekkenfysiotherapeut uitvoeren. Dit heb ik jaren naar tevredenheid in de Krimpenerwaard gedaan, maar nadat ik verhuisd ben met mijn gezin was het tijd voor een uitdaging dichterbij huis. 


Wat mijn werk zo mooi maakt is dat ik mensen kan helpen de kwaliteit van leven te verbeteren, omdat klachten in het bekkengebied helaas vaak gepaard gaan met taboe. Niemand praat graag over ongemakken die zich in deze regio kunnen voordoen. Dat maakt het vak zo leuk, het doorbreken van de taboe en mensen leren hoe de klachten zijn ontstaan en weer kunnen verminderen/verdwijnen. Wie weet tot ziens in de praktijk!

196 keer bekeken0 reacties

© 2021 fysiotherapie-mcd

 

Fysiotherapie