Zoeken
  • Susanne Guijt

Even voorstellen: Robbert den Hollander


Hallo,


Mijn naam is Robbert den Hollander, 25 jaar en ik woon samen met Evie in De Lier. In mijn vrije tijd tennis ik en vind ik het gezellig om met vrienden een drankje te doen in de stad. Elke maandag en donderdag loop ik stage bij Peter Lageweg. Momenteel ben ik vierdejaars student Fysiotherapie aan de hogeschool van Rotterdam. Dit is mijn derde stage. Mijn voorgaande stages waren in het Spine & Joint Center in Rotterdam en bij fysiotherapiepraktijk Zuidwest in Den Haag. Ook was ik in het seizoen 2016-2017 verzorger van Westlandia heren 1 zaterdag. Het leukste van fysiotherapie vind ik het in contact komen met mensen. Elk half uur moet je samen met de cliënt een nieuwe puzzel oplossen. Het samenspel tussen de cliënt en mijzelf is voor mij de drijfveer om dit vak uit te oefenen in de toekomst.


Robbert den Hollander

Mocht u mij in de gangen zien lopen, spreek mij gerust even aan!

100 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 fysiotherapie-mcd

 

Fysiotherapie